Bioskin Lifting i Antioksidacijski tretman lica

Bioskin lifting lica

Jedan od sve popularnijih intenzivnih tretmana njege kože lica je i Bioskin lifting, kao jedna od najučinkovitijih alternativa estetkoj kirurgiji zatezanja lica. Neinvazivni tretman Bioskin liftinga, koji djeluje na principu frakcijske radiofrekvencijske energije, generira energetske impulse u tretirana područja kože izazivajući duboki volumetrijski efekat dermalnog zagrijavanja. Na ovaj način dolazi do reorganizacije slojeva kolagena u stanicama kože, a sama stimulacija kolagena za svoju posljedicu ima zatezanje i podizanje kože lica. Tijekom pomenutog procesa vrši se i uklanjanje oštećenih i mrtvih stanica kože s gornjih slojeva kako bi se omogućilo njeno učinkovito i zdravo obnavljanje.

Prednosti tretmana Bioskin liftinga

 • Koža lica je zaglađena i sjajnija;

 • Ublažavaju se ožiljci i pigmentacije na koži;

 • RF tehnologija pomaže u podizanju i učvršćivanju kože pružajući joj mladalački izgled i svježinu;

 • Reorganizacija kolagena u koži pomaže u postizanju efekta njenog zatezanja;

 • Bore se reduciraju kao rezultat zatezanja kože.

 • Ublažavanje tamnih krugova oko očiju;

 • Stanjivanje lica;

 • Dopunjavanje kolagena;

 • Učvršćivanje mišića;

 • Podizanje tonusa kože;

 • Uklanjanje natečenosti i ostataka limfe.

Komparirajući Bioskin tretman liftinga lica s ostalim dostupnim tretmanima čijom se primjenom postižu slični učinci zatezanja kože i podizanja njenog tonusa, njegova se glavna prednost ogleda u dugoročnosti postignutih rezultata. Naime, dugoročnost učinaka Bioskin liftinga omogućena je ponajprije samom prirodom tretmana u smislu prodiranja ne samo u dermis, već i u hipodermis kože, te mogućnošću simultanog tretiranja svih njenih slojeva. No, fokus ovog tretmana leži u procesu stimulacije kolagena unutar stanica kože koji neposredno utječe na postizanje efekta njene zategnutosti, ali i mlađeg, sjajnijeg i zdravijeg izgleda. Također je bitno naglasiti da su rezultati na licu uočljivi već po okončanju prvog tretmana.

Antioksidacijski tretman lica

Antioksidacijski tretman njege lica predstavlja izvrsnu opciju za sve one čiji se primarni cilj ogleda u pokušaju usporavanja procesa starenja. Nezanemariv utjecaj vanjskih i unutarnjih čimbenika poput sunca, zagađenja zraka, vođenja nezdravog načina života, te svakodnevnog stresa za svoju posljedicu ima doprinos oštećenju stanica i pojavu prvih znakova starenja kože. Sastojci koji se uporabljuju prilikom provođenja ovog tretmana na Vašu će kožu utjecati prodiranjem velikih doza antioksidanata ostavljajući je da jednostavno zrači ljepotom i zdravom svježinom. Primjena antioksidacijskog tretmana njege lica pružit će Vašoj koži maksimalnu mogućnost odupiranja negativnim utjecajima koji se reflektiraju na njeno starenje, te će shodno tome pomoći i proces obnavljanja prethodno oštećenih stanica. Kombinacijom vitamina i antioksidanata, kao glavnih sastojaka preparata koji se tijekom tretaman apliciraju na kožu, ali i njihovim prodiranjem duboko u stanice kože, veoma se uspješno postižu željeni rezultati. Antioksidacijski tretman također ispravlja i oštećenja kože nastala izlaganjem štetnoj sunčevoj svjetlosti, odnosno UV zračenju, reducira hiperpigmentaciju kože, utječe na njenu elastičnost i stimulira proizvodnju kolagena. Kolagen, kao najzastupljeniji protein u ljudskom tijelu, utječe na elastičnost i zategnutost kože, pa samim tim i na njen mlađi i zdraviji izgled.