Enjoy the soothing experience!
detoxygene

.

Detoxygene terapija za blistavu kožu koja diše

GUINOT je razvio Detoxygene tretman za uklanjanje toksina i zagađivača iz okoliša koji utječu na izgled i prijevremeno starenje kože. Riječ je o sveobuhvatnom tretmanu lica namijenjenom svim tipovima kože koji učinkovito uklanja toksine i onečišćenja, a istovremeno dubinski detoksificira i reoksigenira kožu.
Ishodi tretmana su sljedeći: Tekstura kože je nakon tretmana vidljivo profinjenija, a koža je čišća,mekša, gipka i pomlađena.

Sljedeći su ključni terapijski koraci:
-Piling (enzimski ekstrakt papaje i mehanička celulozna vlakna) uklanja mrtve stanice kože koje su opterećene toksinima i česticama iz okoliša. Nakon pilinga, površina kože je glatkija, a tekstura je poboljšana.
-Masku za detoksikaciju stavlja se prije masaže za potpunu detoksikaciju i čišćenje kože, za razliku od standardnih metoda njege kože. Zelena glina maske djeluje kao magnet za onečišćenja, skupljajući ih i eliminirajući ih. Maska se nanosi na vrlo finu gazu koja štiti kožu od isušivanja.
-Reoksigenirajuća masaža, pospješuje mikrocirkulaciju i stanično disanje nakon što se eliminiraju zagađivači. Purisoft je glavni aktivni sastojak seruma za masažu, a poznat je po učinkovitom uklanjanju kontaminirajućih mikročestica.

Rezultati su izvrsni i očiti već nakon prvog tretmana, a terapeut u jednom tretmanu može izvesti niz od tri tretmana protiv starenja.  Može preporučiti čim to koža zahtijeva (pojačano zagađenje zraka, stres ili ekstremna iscrpljenost, promjena godišnjeg doba, nakon blagdana i sl.).Detoxygene se može raditi više puta godišnje, ovisno o potrebama vaše kože, a također je odličan način da pripremite kožu za druge Guinot tretmane za lice.