Eye Logic Tretman

Eye Logic tretman
U cilju učinkovitog djelovanja na nesavršenosti kože ispod očiju, na bore i vidljivo, neželjeno crnilo, otkriven je suvremeni Eye Logic tretman. Ukoliko ste i Vi jedna od brojnih žena koje svakodnevno koriste kozmetičke proizvode kako bi prekrile nesavršenosti na području ispod očiju, ovaj se inovativni tretman čini izvrsnim rješenjem za Vas!
Osim što uporaba korektora, raznih beauty i makeup trikova, kao i brojnih krema i drugih kozmetičkih proizvoda uzaludno troši Vaše vrijeme i novac, ona dugoročno ne utječe i na pravi način ne nudi rješenje za probleme koji se javljaju na području oko očiju. Uprkos da se doima nemogućim, otkriven je tretman koji će u potpunosti i na dugoročnoj osnovi eliminirati prethodno navedene probleme. Naime, u nastavku predstavljamo učinkovitu inovacija u domeni kozmetičke industrije koja je prije svega veoma pouzdana i trenutačno dostupna diljem svijeta. Riječ je o Eye Logic tretmanu. Eye Logic tretman predstavlja iznimno popularnu hidrodermološku tehnologiju čijom se primjenom u potpunosti uklanja crnilo, bore i natečenost kože ispod očiju tzv. podočnjaci. Izloženost svakodnevnim stresnim situacijama i nedostatak sna i vremena za pravilnu njegu dovode do ovakve vrste nakupina ispod očiju koje gotovo nijednoj ženi nisu strane. Sigurno se pitate da li je ovakav tretman zdravstveno ispitan i opravdan, te kao takav siguran odabir za Vas?
Eye Logic tretman je tretman čiji se princip učinkovitosti temelji na kombinaciji djelovanja vitamina, aminokiselina i drugih prirodnih tvari. Ovakva vrsta elemenata ne oštećuje kožu već je dodatno hrani, a primjena tretmana rezultira zatezanjem pora oko očiju što će umnogome smanjiti veličinu i poboljšati izgled „vrećica“ ispod očiju. Crnilo ispod očiju reducira se učvršćivanjem tkiva kože što se reflektira na izgled zdravije, mlađe i svježije kože lica. Tretman Eye Logic potječe i neophodni proces cirkulacije krvi ispod kože očiju, te se shodno tome javlja i znatno veća prokrvljenost tog područja. Naročita prednost Eye Logic tretmana je i učinkovitost njegove primjene na sve tipove kože.
Kako se izvodi Eye Logic tretman?
Eye Logic tretman se izvodi u opremljenim kozmetičkim salonima s kvalificiranim i iskusnim osobljem. Bitno je istaknuti i da je prije provođenja tretmana potrebno izvaditi kontaktne leće, ukoliko ih nosite, u što će Vas svakako uputiti i naše stručno osoblje. Prvi stupanj Eye Logic-a ogleda se u uklanjanju dekorativne kozmetike i nečistoća s Vašeg lica, naročito s područja ispod očiju, kako bi se omogućio osnovni preduvjet optimalne primjene tretmana. Tonicima se učinkovito eliminiraju nečistoće s površine kože, uključujući i šminku, a po okončanju ove faze prelazimo na drugi stupanj tretmana. Uporabom odgovarajućih krema dio kože ispod očiju se masira kružnim pokretima u cilju poticanja optimalne cirkulacije krvi tog područja. Drugi stupanj uključuje i uporabu odgovarajućeg seruma koji se stavlja između, ispod te oko očiju i čela što podrazumijeva uporabu tzv. galvanske struje na Vašem licu. Četrdesetominutnim kružnim pokretima elektrodama ovaj se serum upija u lice uklanjajući sve Vaše ispodočne nepravilnosti. Po okončanju tretmana lice se obriše vlažnim i vrućim ručnikom te se osuši. Tijekom primjene Eye Logic tretmana na područje ispod očiju nanose se razni vitamini i aminokiseline koje svaka žena nije u mogućnosti unijeti u svoje tijelo tijekom dana ili se pak uneseni vitamini istroše utjecajem raznih štetnih čimbenika. Od iznimnog je značaja naglasiti da ovaj tretman nije bolan, a proces njegovog izvođenja pruža relaksaciju i zadovoljstvo nakon napornog dana naših klijentica. Instant rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, ali naš je savjet da u cilju održavanja dugoročnijeg svježeg izgleda područja ispod očiju Eye Logic tretman periodično ponovite.