Hydradermie Lift Tretman

Hydradermie Lift tretman- vrhunska alternativa estetskoj kirurgiji face liftinga
Hydradermie lift tretman utječe na stvaranje trenutnog prirodnog učinka podizanja i učvršćivanja kontura lica putem stimulacije mišića lica. Već neposredno po okončanju prvog tretmana rezultati su vidljivi, a konture Vašeg lica bit će vidljivo podignute i zategnute. Lice tijekom Hydradermie Lift tretmana vraća svoj tonus, a vidljive površinske bore izblijede. Nerijetko se navedena metoda pomlađivanja naziva i „body buildingom“ lica budući da je zasnovana na stimulaciji aktivnosti mišića lica. Do sada su tretmani liftinga djelovali na strukturu kože popravljajući epidermu i učvršćujući dermis. Stimulacija mišića lica tijekom provođenja Hydradermie Lift tretmana omogućena je učinkovitim djelovanjem biopeptida, kao aktivne komponente posebnog gela koji se uporabljuje u toku procesa, a koji poboljšava elastičnost kože, i to u kombinaciji sa stimulativnim učinkom posebnih struja. U samo nekoliko minuta lice se čini mlađim i vidljivo podignutim.
Dubinsko čišćenje lica koje se provodi tijekom tretmana omogućava stanicama kože da dišu, te na taj način one postaju osjetljive na utjecaj posebno odabranih Guinot proizvoda koji se upotrebljavaju tijekom Hydradermie Lift-a. Koža se obogaćuje revitalizirajućim aktivnim sastojcima sadržanim u proizvodima, dok drenaža omogućava aktivnu i učinkovitu razmjenu stanica. Time se stimulira aktivnost mišića lica pri čemu oni vraćaju svoj prirodni ton, a konturama lica omogućava vidljivo podizanje i zatezanje.
Kao i Hydradermie Youth tretman i Hydradermie Lift tretman započinje stručnim savjetovanjem s kozmetičkim terapeutom kako bi se utvrdili klijentovi beauty ciljevi, te kako bi se izvršila prilagodba i odabir najoptimalnijeg Guinot proizvoda. Zatim slijedi dubinsko čišćenje i piling lica pomoću specifičnih proizvoda čije djelovanje smanjuje prirodnu otpornost kože na struju. Potom se koristi Hydradermie Guinot elektroda koja emitira vrlo blagu mikrostruju na lice klijenta, te se nanosi krema za remodeliranje koja pomaže masaži lica. Elektrode smanjuju napetost i poboljšavaju cirkulaciju te potiču drenažu i poboljšavaju mišićni tonus. Poslije nanošenja posebne maske za lice, cijeli Hydradermie Lift tretman finalizira se apliciranjem hidratantne kreme prethodno prilagođene tipu i stanju kože našeg klijenta. Hydradermie Lift tretman također poboljšava hidrataciju suhog tipa kože, reducira razinu sebuma u masnoj koži, te smanjuje prosječnu dubinu bora. Tajna koja se nalazi u osnovi učinkovitosti ove revolucionarne metode pomlađivanja leži u procesu detoksikacijske drenaže, stimulacije mišića lica, te u modelirajućoj masaži.
U cilju potpunije učinkovitosti i vidljivijih i dugoročnijih rezultata klijentima se savjetuje da ne budu podvrgnuti nikakvim termičkim tretmanima 12 sati prije Hydradermie Lift tretmana. Također se savjetuje nenanošenje bilo kakvih kozmetičkih proizvoda 6 sati po okončanju tretmana.
Bitno je naglasiti da je Hydradermie Lift tretman prikladan za sve tipove kože, a njegovo uobičajeno trajanje je od 50 do 60 minuta. Iako su promjene na Vašem licu vidljive već nakon primjene prvog tretmana, u cilju održavanja takvih rezultata na dugoročnoj osnovi stručnjaci preporučuju da se započne s 3 Hydradermie Lift tretmana u roku od tjedan dana, nakon čega slijedi po jedan tretman za održavanje mjesečno. Tretman Hydradermie Lift je u potpunosti bezbolan i prema mišljenju stručnjaka i zadovoljnih klijenata predstavlja izvrsnu opciju za svakoga tko želi lifting, a nije spreman krenuti putem estetske kirurgije i botoksa.