Intenzivni Tretmani Lica

Intenzivni tretmani njege lica

Dubinsko, a ne samo površinsko čišćenje kože lica jedan je od elementarnih preduvjeta veoma značajnog procesa u životu svake žene- pravilne i učinkovite njege lica. Na temelju izgleda, trenutačnog stanja i starosti Vaše kože naše će stručno osoblje izvršiti odabir i prilagodbu odgovarajućeg tretmana za čišćenje Vašeg lica, a koji će biti personaliziran specifičnom problemu na kojeg želite utjecati.

Intenzivni tretmani njege lica su brojni, a svaki od njih je baziran na različitom principu djelovanja na stanice kože i to u ovisnosti o tipu kože klijentice, problemima na koži, kao i drugim osobnim specifičnim željama i zahtjevima.

Dubinsko čišćenje lica

Primjena tretmana dubinskog čišćenja lica preporučuje se za sve tipove kože, a naročito je učinkovita kada je riječ o osobama s masnom kožom, kao i osobama čije je lice sklono učestaloj pojavi akni.

No, šta tretman dubinskog čišćenja lica zapravo podrazumijeva?

Razlika između dubinskog čišćenja lica i sličnih tretmana njege lica ogleda se ponajprije u činjenici da ovaj tretman u svojoj osnovi podrazumijeva svojevrsnu kombinaciju različitih tehnika orijentiranih ka temeljitom čišćenju kože lice. Dakle, sintezom različitih tretmana dubinskim čišćenjem lica postiže se potpuni učinak. Tijekom tretmana se može vršiti otvaranje zatvorenih pora, uklanjanje mitesera, tretman dubinskog čišćenja kožnih pora, kratka masaža lica, kao i apliciranje ljekovitih maski i krema za lice u cilju poboljšanja površine kože i njenih dubljih slojeva. Dubinskim čišćenjem se iz pora na Vašem licu eliminiraju ulja i druge nečistoće. Svi prethodno navedeni procesi umogome će pomoći uglađivanju izgleda kože i smanjenju veličine Vaših pora. Tretman dubinskog čišćenja lica vratit će mladenački sjaj Vašoj koži čineći je hidratiziranom i smanjujući njene pore i to stimuliranjem rasta novih zdravih stanica kože. Različite vrste preparata koje se koriste tijekom tretmana zasigurno nadilaze efektivnost kozmetičkih proizvoda koje obično možete nabaviti u lokalnoj drogeriji. Shodno tome učinkovita primjena dubinskog čišćenja moguća je samo u sklopu kozmetičkog salona opremljenog profesionalnim proizvodima za njegu kože lica.

Intenzivni tretman algama

Kada se koriste u organskim sredstvima za njegu kože i različitim tretmanima, alge mogu pružiti širok spektar prednosti koje mogu pridonijeti mlađem i zdravijem izgledu kože. Alge su fantastične za hidratizaciju, revitalizaciju i toniranje kože, a mogu pomoći i u smanjenju ili potpunom uklanjanju problema s aknama, celulitom, a koriste se čak i u borbi protiv bora. One utječu na poboljšavanje elastičnosti kože, a kada se koriste u tretmanima čišćenja lica alge detoksificiraju tijelo uz vraćanje tonusa i vitalnosti kože izvlačeći toksine i dostavljajući esencijalne minerale u stanice kože.

Ekstrakti algi i proizvodi za njegu kože s algama prepuni su esencijalnih vitamina i minerala koji pomažu u zaštiti Vaše kože, popravljanju oštećenja i pomažu u borbi protiv bora i drugih znakova starenja. Alge su također bogate antioksidansima koji mogu pomoći u borbi protiv slobodnih radikala koji predstavljaju glavni uzrok starenja. Dodatna korist je i činjenica da alge mogu povećati proizvodnju kolagena i elastina koji koži daju zdrav, čvrst i toniraniji izgled.

Svatko tko se bori s pretjerano suhom ili masnom kožom također može vidjeti ogromnu korist od tretmana njege kože algama i to shodno sposobnosti algi da reguliraju proizvodnju sebuma (ulja) na Vašoj koži i licu. Pravilnim reguliranjem proizvodnje sebuma, alge mogu osigurati da se Vaša koža pravilno hidratizira bez da postane previše masna. Visoka koncentracija omega-3 masnih kiselina u algama također je čini izvrsnom za sprječavanje sušenja kože i pomaže u borbi protiv kožnih problema poput ekcema, psorijaze i akni.

Hydro-lifting tretman lica

Hydro-lifting tretman jedna je od najnovijih suvremenih metoda obnove stanica kože, vraćanja njenog prirodnog sjaja i najznačajnije-njene hidratacije. Ovaj magični postupak pomoći će Vam da zaboravite na probleme suhe, dehidrirane, ispucale i neujednačene kože vraćajući licu prirodni sjaj, kao i zdrav i svjež izgled. Hydro-lifting tretman započinje nježnim pilingom kojim se uklanjaju oštećene i mrtve stanice kože kako bi se lice u potpunosti pripremilo za postupak koji slijedi. Nakon procesa ekstrakcije komedona/mitesera, ultrazvukom se nanosi hijaluronska maska u cilju optimalnog upijanja i prodiranja u stanice kože.Po okončanju navedene faze tretmana vrši se aromaterapijska masaža lica, a potom se nanosi serum za dubinsku hidrataciju. Primjenom Hydro-lifting tretmana utječe se na obnavljanje dubokih slojeva kože, poboljšanje unutarnje ravnoteže njene vlažnosti, poboljšanje stanične funkcije i sposobnost stvaranja kolagena. Ovaj postupak je stoga pogodan za učvršćivanje i zatezanje naborane kože lica, za smanjenje bora, za uklanjanje tamnih “vrećica” ispod očiju, te za vraćanje zdrave boje koži koja je postala sivkasta. Ovakvi izvanredni rezultati postižu se time što koža sama obnavlja rezerve hijaluronske kiseline, a time razina vlažnosti kože doseže razinu vlažnosti svojstvenu mladoj koži. Studije su također pokazale da ovaj tretman potiče proizvodnju kolagena u cijelom tijelu, tako da ćete nakon 2-3 tjedna primijetiti kako se crte Vašeg lica i dalje pomlađuju, te da Vaša koža postaje u značajnoj mjeri sjajnija.